DINER
AAN DE HAVEN

Groepsdiner

Lotje Wine & Dine biedt een vier tal groepsmenu's voor groepen van meer dan 12 personen. Hierbij onze keuze's:

€ 29,50per persoon

Menu Keuze 1:

Voorgerechten keuze:

- Pomodori tomatensoep met een scheutje room

- Soep van de Chef, een heerlijke dagsoep

- Stokbrood met kruidenboter

 

Hoofdgerechten keuze:

- Gebakken visfilet met remouladesaus

- Gegrilde Angus hamburger (200gram) op een brioche bol met gebakken spek, uit, Beemsterkaas en huisgemaakte BBQ saus

- Kipsate van huisgemarineerde kippendijen,

pindasaus en een frisse zoetzuur

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites,

mayonaise en salade

 

Nagerecht:

Koffie naar keuze met een wisselende ijslolly

€ 39,50per persoon

Menu keuze 2:

Voorgerechten keuze:

- Carpaccio van rund met pesto, Parmezaanse kaas, rucola, pompoenpitjes en zongedroogde tomaat

- Argentijnse knoflookgamba's, pikant gekruid met dipbrood en aioli

- Egmondse bol "jong geitenkaasje" met pesto, rucola en gerookte amandel

( ook vegetarisch verkrijgbaar)

 

Hoofgerechten keuze:

- Spare-ribs met diverse sausjes en gepofte aardappel

- Penang curry met gewokte Argentijnse gamba's,

basmati rijst en geroosterde pinda's

- Gebraden piepkuiken op Braziliaanse wijze

met een pikante mango chutney

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en salade

 

Nagerechten keuze:

- Dame blance met vanille ijs en chocoschotsen

- Chocolade brownie met vanille, hazelnoten en bloedsinaasappel-ijs

€ 49,50per persoon

Keuze menu 3:

Voorgerechten keuze: 

- Steaktartaar met een halfzacht gekookt ei, dipbrood en saus Americaine

- Tataki van tonijn met een komkommer-wakame-salade, sepia kroepoek en Kewpiemayonaise

- Carpaccio van rund, met pesto, Parmezaanse kaas, pompoenpitjes, rucola en zongedroogde tomaat

 

Hoofdgerechten keuze:

- Tournedos van ossenhaas met seizoensgroenten,

keuze uit zwarte knoflooksaus of pepersaus

- Tagliatelle alle vongole met diverse schelpdieren, tomaat,

knoflook en peterselie

- Gegrilde tonijn met oosters-gewokte groente en een sojasaus

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en salade

 

Nagerecht

- Dessert van de chef, combinatie van lekkernijen die door onze chef zijn samengesteld

€ 47,50per persoon
Verassings menu:

Verassings menu:

Laat u verrassen door een 4-gangen menu

Het menu bestaat uit een selectie voor-, hoofd- en nagerechten, samengesteld door onze chefkok met dagverse producten gecombineerd met producten van onze kaart.