Reserveer
uw tafel

Groepsdiner

Lotje Wine & Dine biedt een vier tal groepsmenu's voor groepen van meer dan 12 personen. Hierbij onze keuze's:

€ 32,50per persoon

Menu Keuze 1:

Voorgerechten keuze:

- Pomodori tomatensoep met een scheutje room

- Soep van de Chef, een heerlijke dagsoep

- Stokbrood met kruidenboter

 

Hoofdgerechten keuze:

- Gebakken visfilet met remouladesaus

- Gegrilde Angus hamburger (200gram) op een brioche bol 

met bacon, sla, ui, augurk, Gruyère kaas en

mosterdmayonaise

- Huisgemaakte kipsaté-spies van kippendijen met

pindasaus, kroepoek, witte rijst en sambalboontjes 

 

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en aardappel gratin

 

Nagerecht:

 

Koffie naar keuze met een wisselende ijslolly

 

€ 42,50per persoon

Menu keuze 2:

Voorgerechten keuze:

- Bao bun met gestoomde pekingeend, komkommer, prei en hoisinsaus

- Carpaccio van rund, met basilicummayonaise, krokante Argentijnse gamba's, mizuna, broodkrokant en walnoten-tomaten tapenade 

- Cocotte met diverse paddenstoelen, Gruyère kaas, kruidenboter en geroosterd brood ( vegetarisch )

 

Hoofgerechten keuze:

- Spare-ribs met diverse sausjes en gepofte aardappel

- Krokante Argentijnse gamba's met een wok van

verse groenten, oester sesam saus en witte rijst

- Zeebaarsfilet op de huid gebakken met tagliatelle, ui, pepertjes,

kappertjes en knoflook

 

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en aardappel gratin

 

Nagerechten keuze:

- Dame blance met vanille ijs en chocoschotsen

- Apfelstrüdel met walnotenijs en vanillesaus

€ 49,50per persoon

Keuze menu 3:

Voorgerechten keuze: 

- Tartaar van tonijn met een port-balsamicodressing, mizuna, broodkrokant, tomaat en wasabi kroepoek

- Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus, geroosterd brood en ansjovisboter

- Gebakken coquilles met een crunch van hazelnoot, knolmousseline, chorizo olie en krokante spekjes 

 

Hoofdgerechten keuze:

- Indisch stoof van rund met een spiesje van

gemarineerde ossenhaas, witte rijst en frisse tomaat

- Duo van zeewolf en coquilles met knolmousseline en een

jus van eekhoorntjesbrood

- Tournedos (180gram) met krokante Argentijnse gamba's en kruidenboter 

 

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en aardappel gratin

 

Nagerecht

- Dessert van de chef, combinatie van lekkernijen die door onze chef zijn samengesteld

€ 53,50per persoon
4 - 5 gangen menu van de chef:

4 - 5 gangen menu van de chef:

* Tonijntartaar aangemaakt met portbasilicum, krokante Argentijnse gamba's, broodkrokant, basilicummayonaise en mizuna 

* Gegrild Indisch ossenhaasspiesje, oester sesam saus, witte rijst en een crunch van cashewnoten

* Viscurry soepje met verschillende verse vissoorten en een loempia van garnaal

* Gebakken hertenbiefstuk (90 gram) gekaramaliseerde witlof, jus van Texels bockbier en ontbijtkoek

* Ijslolly van de chef en een keuze uit 2 verschillende bonbons van Chocoladna 

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en aardappel gratin