DINER
AAN DE HAVEN
DINER
AAN DE HAVEN
Lotje Wine & Dine biedt een vier tal groepsmenu's voor groepen van meer dan 12 personen. Hierbij onze keuze's:
Voorgerechten keuze:
- Pomodori tomatensoep met een scheutje room
- Soep van de Chef, een heerlijke dagsoep
- Stokbrood met kruidenboter
Hoofdgerechten keuze:
- Gebakken visfilet met remouladesaus
- Gegrilde Angus hamburger (200gram) op een brioche bol met gebakken spek, uit, Beemsterkaas en huisgemaakte BBQ saus
- Kipsate van huisgemarineerde kippendijen,
pindasaus en een frisse zoetzuur
Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites,
mayonaise en salade
Nagerecht:
Koffie naar keuze met een lekker koekje
Voorgerechten keuze:
- Carpaccio van rund met truffelmayonaise, pompoenpitjes, rucola en zongedroogde tomaatjes
- Tartaar van Argentijnse wilde gamba, gember-limoen mayonaise en krokante inktvisringen
- Pompoenravioli met krokante salie, oesterzwam en gerookte eendenborst
( ook vegetarisch verkrijgbaar)
Hoofgerechten keuze:
- Spare-ribs met diverse sausjes en cole slaw
- Penang curry met gewokte Argentijnse gamba's,
basmati rijst en geroosterde pinda's
- Runderstoof in bockbier met rodekoolstamppot en seizoensgroenten
Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en salade
Nagerechten keuze:
- Dame blance met vanille ijs en chocoschotsen
- Losgeslagen appeltaart met kaneelijs en boerenjongens
Voorgerechten keuze:
- Krokante buikspek, langzaam gegaard met een pikante zoetzuur en diverse groenten met piccalilly mayonaise
- Tataki van tonijn met Thaise salade, ui, paprika, taugé en wakame
- Carpaccio van rund, met truffelmayonaise , pompoenpitjes, rucola en zongedroogde tomaatjes
Hoofdgerechten keuze:
- Tournedos van ossenhaas met seizoensgroenten,
keuze uit rode wijnsaus of pepersaus
- Gebakken zeeduivel met een truffel linguine,
verse groenten en tomaatjes
- Duo van Krokante shoftshell krab en sashimi
van tonijn met een Thaise vinaigrette
Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en salade
Nagerecht
- Dessert van de chef, combinatie van lekkernijen die door onze chef zijn samengesteld
Laat u verrassen door een 4-gangen menu
Het menu bestaat uit een selectie voor-, hoofd- en nagerechten, samengesteld door onze chefkok met dagverse producten gecombineerd met producten van onze kaart.