DINER
AAN DE HAVEN

Groepsdiner

Lotje Wine & Dine biedt een vier tal groepsmenu's voor groepen van meer dan 12 personen. Hierbij onze keuze's:

€ 29,50per persoon

Menu Keuze 1:

Voorgerechten keuze:

- Pomodori tomatensoep met een scheutje room

- Soep van de Chef, een heerlijke dagsoep

- Stokbrood met kruidenboter

Hoofdgerechten keuze:

- Gebakken visfilet met remouladesaus

- Gegrilde Angus hamburger (200gram) op een brioche bol met gebakken spek, uit, Beemsterkaas en huisgemaakte BBQ saus

- Kipsate van huisgemarineerde kippendijen,

pindasaus en een frisse zoetzuur

 

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites,

mayonaise en salade

Nagerecht:

Koffie naar keuze met een lekker koekje

€ 39,50per persoon

Menu keuze 2:

Voorgerechten keuze:

- Carpaccio van rund met truffelmayonaise, pompoenpitjes, rucola en zongedroogde tomaatjes

- Tartaar van Argentijnse wilde gamba, gember-limoen mayonaise en krokante inktvisringen

- Pompoenravioli met krokante salie, oesterzwam en gerookte eendenborst 

( ook vegetarisch verkrijgbaar)

Hoofgerechten keuze:

- Spare-ribs met diverse sausjes en cole slaw

- Penang curry met gewokte Argentijnse gamba's,

basmati rijst en geroosterde pinda's

- Runderstoof in bockbier met rodekoolstamppot en seizoensgroenten

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en salade

Nagerechten keuze:

- Dame blance met vanille ijs en chocoschotsen

- Losgeslagen appeltaart met kaneelijs en boerenjongens

€ 49,50per persoon

Keuze menu 3:

Voorgerechten keuze: 

- Krokante buikspek, langzaam gegaard met een pikante zoetzuur en diverse groenten met piccalilly mayonaise

- Tataki van tonijn met Thaise salade, ui, paprika, taugé en wakame

- Carpaccio van rund, met truffelmayonaise , pompoenpitjes, rucola en zongedroogde tomaatjes 

Hoofdgerechten keuze:

- Tournedos van ossenhaas met seizoensgroenten,

keuze uit rode wijnsaus of pepersaus

- Gebakken zeeduivel met een truffel linguine,

verse groenten en tomaatjes

- Duo van Krokante shoftshell krab en sashimi

van tonijn met een Thaise vinaigrette

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en salade

Nagerecht

- Dessert van de chef, combinatie van lekkernijen die door onze chef zijn samengesteld

€ 47,50per persoon
Verassings menu:

Verassings menu:

Laat u verrassen door een 4-gangen menu

Het menu bestaat uit een selectie voor-, hoofd- en nagerechten, samengesteld door onze chefkok met dagverse producten gecombineerd met producten van onze kaart.