ArrangementenArrangementen

Lotje Wine & Dine is een restaurant met een heleboel mogelijkheden, check hieronder wat er zoal mogelijk is. Bij verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met 0299 32 07 02 of een contactformulier invullen.

High Wine

Heeft u interesse in een High Wine arrangement? Dit is te reserveren vanaf 4 tot maximaal 10 personen! Voor groeps high wine's arrangementen zijn er ook verschillende mogelijkheden. 

 

 

High Tea

Lotje Wine & Dine heeft een High Tea arrangement voor u samengesteld. Deze is te bestellen vanaf 2 personen. Meer weten?

 

High Tea bestaat uit:

* 1e gang bestaande uit verschillende luxe broodjes met warme en koude variaties van vis | vlees | vegetarische gerechten, en een heerlijk huisgemaakt soepje van onze chef

 

* 2e gang bestaande uit verschillende zoete lekkernijen 

- inclusief thee assortiment van Taylors en een glaasje verse Jus d'orange // 24,50 p.p.

Bruiloft

Lotje Wine & Dine is de perfecte locatie voor uw ultieme dag. Om uw bruiloft tot in de perfectie te laten verlopen heeft Lotje al enige ervaring u hierbij te helpen. Wilt u de mogelijkheden even bespreken?

Groepsdiner

Lotje Wine & Dine biedt groepsmenu's voor groepen van meer dan 12 personen. Wilt u meer weten?

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.