ArrangementenArrangementen

Lotje Wine & Dine is een restaurant met een heleboel mogelijkheden, check hieronder wat er zoal mogelijk is. Bij verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met 0299 32 07 02 of een contactformulier invullen.

High Wine

Heeft u interesse in een High Wine arrangement? Dit is te reserveren vanaf 4 tot maximaal 10 personen! Voor groeps high wine's arrangementen zijn er ook verschillende mogelijkheden. 

 

 

High Tea

Lotje Wine | Dine heeft een High Tea arrangement voor u samengesteld. Deze is te bestellen vanaf 2 personen. Meer weten?

 

High Tea bestaat uit:

* 1e gang bestaande uit verschillende luxe broodjes met warme en koude variaties van vis | vlees | vegetarische gerechten, en een heerlijk huisgemaakt soepje van onze chef

 

* 2e gang bestaande uit verschillende zoete lekkernijen 

- inclusief thee assortiment van Taylors en een glaasje verse Jus d'orange // 29,50 p.p.

Bruiloft

Lotje Wine | Dine is de perfecte locatie voor uw ultieme dag. Om uw bruiloft tot in de perfectie te laten verlopen heeft Lotje al enige ervaring u hierbij te helpen. Wilt u de mogelijkheden even bespreken?

Groepsdiner

Lotje Wine | Dine biedt groepsmenu's voor groepen van meer dan 14 personen. Wilt u meer weten?

Kraamfeest

Lotje Wine | Dine biedt variërende mogelijkheden voor het vieren van de geboorte van uw kleinste wonder. In de afgelopen jaren hebben wij genoeg ervaring op kunnen doen om dit tot een onvergetelijke dag te maken. Wilt u meer weten?

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.